REPREZENTÁCIÓS AJÁNDÉKOK

KAPCSOLATFELVÉTEL

REPREZENTÁCIÓS AJÁNDÉKOK

Ha erősítenéd céged arculatát, vagy partnereid lojalitását. Nincs minimum vagy maximum rendelés. A te arculatoddal készítünk prémium minőségű élelmiszereket és bármilyen más terméket a világ minden tájáról: legyen az egy különleges kávékevercs, vagy egy hozzáillő dizájner kávéskanál! Segítünk megtervezni termékedet és ha elégedett vagy a termékmintával, legyártjuk és le is szállítjuk ahová szeretnéd.

MUNKÁINK

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE – RÓLUNK MONDTÁK

NAGY BETTINA
(Marketing szakértő)
Hilti Hungária Kft.

“Nagyon meg voltunk elégedve az általunk rendelt egyedi powerbankkel. Az elvárásainkat is felülmúlta! A jövőben, ha bármilyen egyedi termékre lenne szükségünk, biztosan hozzájuk fordulunk majd!”

MILE ORSOLYA
(PR és kommunikációs koordinátor)
Scania Hungária Kft.

“Megbízható és rugalmas partnert kerestünk, amikor rátaláltunk a yesBTL-re. Szerencsére nem kellett sokáig keresgélni, mert az ügynökség értékesítőjével már előtte is egyeztettünk a közös együttműködés lehetőségéről. Extrém kérésünk még nem volt feléjük, de az eddigi tapasztalatok azt sugallják, hogy azok megoldása sem lenne akadály a vállalat számára.”

DÓCZI BALÁZS
(Marketing koordinátor)
Helios ventilátorok

“Szeretnénk mindig egyedi és ötletes promóciós ajándékokat partnereink, ügyfeleink számára. Nekünk ebben volt segítségünkre a yesBTL Hungary csapata, akikkel azóta egyre szélesebb körben dolgozunk együtt, sikeresen.”

Kérdezz bátran!

Beszéljük át személyesen.

IDŐPONTOT EGYEZTETEK!

Kérj ajánlatot!

12 órán belül válaszolunk.

AJÁNLATOT KÉREK!