REKLÁMAJÁNDÉKOK

KAPCSOLATFELVÉTEL

REKLÁMAJÁNDÉKOK

Ha köszönetet szeretnél mondani, vagy cégedet népszerűsíteni: adj különleges saját arculattal ellátott terméket. Bármit személyre szabhatunk, legyen az egy bögre, kütyü vagy bármi más. 24 órán belül adunk árajánlatot, és az ár a darabszám növekedésével csökken! Elkészítjük a termék látványtervét és ha elnyerte tetszésed, indulhat a gyártás. Ne feledd, hogy a tökéletes ajándék része a csomagolás is! Ennek megtervezésében is szívesen segítünk neked.

MUNKÁINK

KÜLÖNLEGES BÖGRE

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE – RÓLUNK MONDTÁK

NAGY BETTINA
(Marketing szakértő)
Hilti Hungária Kft.

“Nagyon meg voltunk elégedve az általunk rendelt egyedi powerbankkel. Az elvárásainkat is felülmúlta! A jövőben, ha bármilyen egyedi termékre lenne szükségünk, biztosan hozzájuk fordulunk majd!”

MILE ORSOLYA
(PR és kommunikációs koordinátor)
Scania Hungária Kft.

“Megbízható és rugalmas partnert kerestünk, amikor rátaláltunk a yesBTL-re. Szerencsére nem kellett sokáig keresgélni, mert az ügynökség értékesítőjével már előtte is egyeztettünk a közös együttműködés lehetőségéről. Extrém kérésünk még nem volt feléjük, de az eddigi tapasztalatok azt sugallják, hogy azok megoldása sem lenne akadály a vállalat számára.”

DÓCZI BALÁZS
(Marketing koordinátor)
Helios ventilátorok

“Szeretnénk mindig egyedi és ötletes promóciós ajándékokat partnereink, ügyfeleink számára. Nekünk ebben volt segítségünkre a yesBTL Hungary csapata, akikkel azóta egyre szélesebb körben dolgozunk együtt, sikeresen.”

Kérdezz bátran!

Beszéljük át személyesen.

IDŐPONTOT EGYEZTETEK!

Kérj ajánlatot!

12 órán belül válaszolunk.

AJÁNLATOT KÉREK!